čtvrtek 7. května 2015

Počítání




Tentokrát se Jeníčkovi do úkolů vůbec nechtělo.
Dával mi dost jasně najevo, co si o nich myslí...











Ale za Haribo medvídky se nakonec nechal ukecat....


6 komentářů:

  1. Je super, že sa nakoniec nechal prehovoriť. :) Ale kto by sa nenechal ukecať Haribo cukríkmi :)

    Chcem len napísať, že pred pár dňami som si na teba spomenula a chcem ti len napísať, ako neskutočne ťa obdivujem. Aby som to upresnila. Pred pár dňami som mala možnosť byť na jednej akcii s deťmi s rôznymi poruchami a syndrómami a nebyť tam len ako hosť ale aj trochu pomôcť s nimi nacvičovať choreografie a vystúpenia a až teraz som pochopila asi úplne najviac , aké to je veľakrát neskutočne náročné. Za tých pár hodín a pri mojom momentálnom psychickom stave som mala pár krát chuť doslovne sa rozplakať a hodiť sa o zem :D Nie kvôli nim, ale kvôli sebe, že im nedokážem niečo vhodne vysvetliť aby tomu rozumeli alebo ich presvedčiť aby urobili niečo.. proste veľakrát som nedokázala nájsť žiaden účinný spôsob a zistila som, že veci čo sú v knihách veľakrát nefungujú tak ako by asi mali.
    Preto ti musím skloniť nesmiernu poklonu, aký si neuveriteľne silný človek určite nie len v mojich očiach ale aj v očiach mnohých ľudí a mnohým ľuďom si inšpiráciou!
    Si neuveriteľná a skvelá mamina a tvoje deti, dovolím si tvrdiť, aj napriek všetkým problémom ktoré majú, majú aj jedno obrovské šťastíčko, že si ich mamkou práve ty lebo s nimi dokážeš toľko vecí, ktoré sa mnohokrát zdajú nemožné no ty to stále zvládneš a vedieš ich ďalej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Reni, děkuji za krásný, vyčerpávající a povzbuzující komentář. Ano, teorie je jedna věc a praxe jiná. Taky to, co funguje na jednoho, nemusí fungovat na druhého... Přečetla jsem asi 60 knih o autismu a poruchách chování a stejně si občas nevím rady.

      Vymazat
  2. Jé, tuto hru jsem kdysi hrála s vnoučaty a moc mě bavila, ale už si přesně nevzpomínám na pravidla. Jeníček má pravděpodobně pravidla svá, ale číselnou řadu dal krásně dohromady a sladké medvídky si právem zasloužil. Mějte s dětmi hezký prodloužený víkend!

    OdpovědětVymazat
  3. Vím, že je to pro Vás těžké, ale vidím Jeníčkovy pokroky, takže si myslím, že to zvládáte úžasně. Přeji hodně sil.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsme kdysi doma měli něco podobného, myslím že Logik se to jmenovalo, hádala se barva a pořadí vložených korálků. Hodně jsme se s tím vyhráli. Jendovy šla oblíbená čísla asi lépe. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že jsem udělal pěknou hrubku (nebo můj tablet a jeho automatické nabídky?, teď nevím). Samozřejmě má být: Jendovi šla čísla lépe.

      Vymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...