čtvrtek 19. března 2015

Kačenka se koupe


Na procházce potřebuje Jeníček "něco dělat". Nebaví ho jen tak jít.
Pozorujeme přírodu, házíme kamínky, žaludy a šišky do rybníka, kopeme do kamínků.
Ale nejzábavnější je teď "hod kačenkou". Nejdřív Jeníček házel čepicí, ale tu jsem pak musela prát. Kačenka je omyvatelná....


Někdy i v louži...









5 komentářů:

  1. Super, radsej nech sa okupe kacenka ako ciapka :-) Mlaky lakaju vsetky deti, moja mala dlho chodila v gumakoch :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeníček má hezkou čepici.
    Pořád mě fascinuje, jak teď rád a často chodí Jeníček ven. Je na něm na fotkách vidět, že ho to baví.
    Je to skvělé.
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  3. Mám dojem, že málokteré dítě baví procházet se jen tak, vždycky potřebují něco nového ukazovat, hrát si, atd:) Kačenka je super nápad:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mozna to vyzni hrozne nevhodne, ale to se jenom neumim vyjadrovat:) na autismu mi pripada jako neskutecna vyhoda, ze neni videt. Na tehle fotkach vypada Jenicek jako uplne zdrave roztomile dite :)). A to je podle me hrozne fajn. I kdyz to vasim problemum s jeho vychovou neulehci, prece jenom je to do zivota obrovske plus :). Je neskutecne, co jste s nim dokazala a verim, ze pokud budete pokracovat stejnym tempem, bude jednou shopen samostatne fungovat, byt treba s neci pomoci. Je to fakt super. Vas blog me nabiji positivni energii, ptz dokazuje, ze lze zvladnout i zdanlive nemozne. Zaslouzite si obrovskou pochvalu!

    OdpovědětVymazat
  5. Vyborny tah ,ze sa ti podarilo zamenit hadzanie ciapky za tu kacenku :)
    Chcela som ti k tym pokrokom napisat...Milan napriklad dumlal palcek,dudel nemal,...ked sa ukludnoval tak aj na verejnosti,vedela som ,ze to odznie a odznelo,sice az v patnastich,ale odznelo,sam k tomu dospel a rozhodol sa !Aj jeho usmev je s predkusom,ale zubarka to neriesila,a dala M.pokoj .
    Dalej kresba,ked k nam prisiel len carbal,behom styroch rokov zacal carbanice menit na cesty krizovatky,droty,trolejove vedenia...neskor pribudli dopravne prostriedky,neskor sa v dopravnom prostriedku objavili zvieratka ...pes,macka,zajac,....neskor sa tam objavila aj ml. sesta,a az nakoniec,to uz bol vacsi skolak , nasa cela rodina...zacal tak krasne malovat a kreslit,aj portretovat,ze sa to dostalo na sutaze .Rad navrhoval modely dopravnych prostriedkov,rozkreslil ich na papier,vystrihol a zlepil...vedel to rozkreslit ,aby to davalo po zlepeni trojrozmerny objekt,s tym sa dostal na vystavu do Slov.Galerie !Preto ,drzte sa !,vy nasi bezci
    na dlhe trate :)!

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...