sobota 14. března 2015

Do lesa na větvičky






Procházky v lese s Betynkou má Jeníček moc rád.
Betka už asi méně...
















9 komentářů:

  1. V lese je vždycky fajn,hezká procházka.Betynce by se třeba v lese líbilo,kdyby byla puštěna na volno a mohla si svým tempem očichávat a prozkoumávat okolí, než jen následovat Jeníčka.(pokud teda nepatří mezi psíky, co když se pustí jsou v nedohlednu a na volání se nevrátí)Jeníček dělá pokroky,moc přeji aby se dařilo i děvčatům a užívali si krásný věk jako ostatní vrstevníci. Lena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na volno by to bylo fajn, ale to zase nechce Jeníček. Pak se čertí a vzteká a z procházky nic není, ale i to se časem poddá:-)

      Vymazat
  2. Taky si rád zajdu do lesa, jen mne nebaví tyhle "nalajnované", kde stromy stojí v přesném zástupu. To pro mne není les, ale pořadové cvičení. Mám rád les přirozený, kde se dá zabloudit :) a ne, že se vidí uličkou z jednoho konce na druhý. Ale čistý vzduch a větvičky jsou samozřejmě i zde a Jeníkovi taková procházka jistě jen prospěje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeníček se ještě nedávno bál, tudíž pro něho zrovna tento lesík byl vhodný, alespoň mohl kdykoliv vyběhnout ve, když se bál....

      Vymazat
    2. Chápu, pro Jeníka je to ideální, já jen mluvil o sobě. :-)
      A Jenda se určitě brzy osmělí i do velkého lesa. Držím palečky.

      Vymazat
  3. Procházka v lese je prospěšná pro všechny. Taky moc ráda chodím. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ako vám občas Jeník bral silu, teraz vám ju skôr oproti tomu všetkému dáva. Sú to krásne prechádzky matky so synom a verim že si to uživate obidvaja super:) teda traja aj s Betkou.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty odpadky v lese jsou strašné :( miluju lesy a vždy, když tohle vidím, mě to dost mrzí... ale co naděláme. Ale procházka to musela být krásná, už aby bylo lepší počasí, taky bych ráda vyrazila někam do přírody :)

    OdpovědětVymazat
  6. "Na procházce potřebuje Jeníček "něco dělat". Nebaví ho jen tak jít."

    Tohle se me drzi taky a to uz mam vic nez tri dekady let. Nastesti uz "nejsem devastator vseho moznyho," ale mozkovy pochody mam pri svejch tzv. relax prochazkach ve svejch podivnejch ritualech. A nemeni se ani po tolika letech.

    Stejne to nikdo nevi a nevidi.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...