čtvrtek 15. ledna 2015

Puzzle - Barvy

















6 komentářů:

  1. Amy, když tu průběžně koukám na foto dokumentaci jednotlivých dní s Jendou, dní, kdy se mu plně věnuješ, kdy společně děláte něco, co ho baví neb ose ho snažíš vést k určitému vzdělávání sebe samého.. vím více než jistě, že díky Tobě a Tvé vytrvalé péči je Jenda velice šikovný klučina. Mám-li být upřímná, spoustu úkolu co on plní by má malá sestřenice nezvládla (březen - 4 roky)..
    Bojujeme u ní s komunikací, je chápavá, rozumí všemu, co se jí řekne, na ústech jí je vidět, že by mluvit chtěla.. snaží se napodobovat, do písničky si brblá, ale řekne jen základní slova, která řeknou povětšinou děti mezi prvními slůvky. Snažím se z Tvých alternativních metod čerpat inspiraci, co by šlo využit a donutilo by jí to se rozmluvit, jen nevím co by tak bylo nejvhodnější... nechce se mi s ní začít praktikovat VOXík, protože když člověk vycítí co chce.. nebo se prostě zeptá ona mu "po svém" odpoví, najde si způsob, aby byla pochopena.. avšak by to chtělo tu verbální stránku.
    Za svou ustavičnou péči s (nejen) Jendou by sis zasloužila pořádný potlesk, máš můj plný obdiv.. a přeji Ti, aby Vám vše i nadále šlo a Jenda na tom byl jen a jen lépe..

    OdpovědětVymazat
  2. Aha, puzzle jsou jen dvoudílné a opravdu nejde o obrazec, ale o přiřazení správné barvy. Počítám, že tento úkol je pro Jeníčka brnkačka a jestli náhodou udělá chybu, tak je to jen proto, aby poškádlil maminku. ;-))

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to, že mu to celkom šlo, aj keď vždy sa nejaká chybička vloudí. :-) Prajem vela úsmevu. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrou noc :-) Marcelko,

    moooc děkuji,balíček s knihami dorazil v pořádku:-) vlad´ka

    OdpovědětVymazat
  5. Puzzle je dvojdílné, jednoduché. Někdo má ráda puzzle, někdo k němu vůbec nejde nebo nerado.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...