pátek 26. září 2014

Domácí úkoly


Někdy si Jeníček udělá domácí úkol bez řečí, jindy dost protestuje, ale vcelku to zvládá dobře.




Čáry ho nebaví....



...ale prohlížení obrázků mu většinou nevadí.






Vytleskávat slabiky mu moc nejde, ale snaží(me) se.





Na psaní čísel je vyloženě "alergický"...


6 komentářů:

  1. Vytleskávat slabiky? Je vidět, že už dávno nemám přehled, jak to chodí v první třídě, naši kluci, před léty, určitě slabiky nevytleskávali. Ale jinak vidím, že má Jeníček v písance jedničky, což je pro něj určitě radost a motivace. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Domácí úkoly nejsou pro nikoho populární disciplína :)
    Někdy se až divím, čím ty dětičky moří - a to už v první třídě, někdy jsem se na praxích docela zapotila, než jsem odhalila správný postup a oni to aplikovali na děti...

    OdpovědětVymazat
  3. Zdá se, že se mu ve škole celkem líbí. Ještě před pár týdny jsi to sama nečekala, viď? :-). Já teď studuju v Praze, tak pokud budeš mít chuť, náladu a povede se ti udělat si čas, můžeme se někdy sejít :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vytleskávání slabik jsem nikdy neměla ráda:D Z fotek usuzuji, že to Jeník docela pěkně zvládá, což je hrozně obdivuhodné:) Tak jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  5. No, jo, číslice, ty nám taky moc nešly. Hlavně 2 a 7. Ale to nic každý začátek je těžký. Hlavně , jestli ho to ve škole baví, má hodnou paní učitelku a spolužáky, kteří ho nezlobí. Vše ostatní se časem poddá.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím Vás, nám doporučila paní z SPC místo tleskání rukou, aby Matěj vytleskával do stehen, prý je to lepší pro cítění rytmu slabik , jinak číslo 1 ještě taky šlo, ale trojka to už je úplně tragédie.....držím pěsti :-)

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...