neděle 13. července 2014

Prasečí mánie


V archívu jsem našla pár fotek z března...


Eliška je maniak přes čuníky. Jak někde nějakého vidí, hned ho musí mít.


Už jsem si musela změnit heslo na Mimibazaru, jinak by byla schopná tam pořád vkládat fotky s nápisem "koupím"....


Je schopná hodiny a hodiny hledat čuníky na MMB a na Aukru....


Ale už má přísný zákaz cokoli obejdnávat.
Dokonce jsem několikrát po pravdě odepsala, že moje dcera má PAS a tohle jako úchylku a že už žádné prase nechci.






Čuník zhruba uprostřed je ten, který učil Jeníčka pozdravit, poprosit, poděkovat, chodit mezi lidi, který s ním jezdil k doktorce nebo chodil na procházku, který mu zpíval písničky a taky ho učil třeba dotekům ap.


Jeníček je má všechny v posteli, plus látkové míče, oslíky a další zvířátka. Bez nich by to asi nebylo ono...

10 komentářů:

  1. Zaujímavé. Ale náhodou je to veľmi milé...zbierať prasiatka. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Neviem, ale niesú všetkyx také isté?:)
    Mať úchylku na prasiatka je divné, ale zároveň roztomilé. A vidíte možno keby nemala takú úchylku, keby...vidíte vdaka tomu sa Jeník naučil tieto super veci:) A vidíte ako ich Jeník miluje:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, že je chce všechny stejné..pořád dokola toho samého čuníka, ty ostatní jen toleruje, když už doma jsou, ale "úchylku" má na ten jeden druh:-)

      Vymazat
  3. Jé, i Eliška? Já myslela, že jen Jeníček.. No ale... na druhou stranu buďme rádi, že se takhle nezakoukala do rubínů, briliantů nebo zlata, to by byl ještě poněkud dražší špás ;-))

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to je super sbírka! :)) Já jsem dřív sbírala pohledy s koňmi a figurky koní různých plemen... ale už jsem si dlouho dalšího nekoupila... stejně už by se mi na poličku žádný nevlezl :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím,

    tak tyhle sbírky mám nejraději na dětech :). Já jsem zase jako malá sbírala všechny možné medvědy, které bylo možné sehnat :)

    S pozdravem Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Plno lidí sbírá určité zvířátko, to je normální. Ale Eliška se specializuje jenom na ty stejné :-) Nicméně nic znepokojujícího na tom nevidím. Ale bacha, aby vás nevytlačili z bytu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mam jednu kamosku, ktery uz davno bylo 30 a ma asi tak stovku vsech moznejch i nemoznejch plysaku. Kdyz zbystri nejakyho plysaka, kteryho este nema a libi se ji, tak ho musi mit. Sam jsem ji daroval nejmin dva. Jedno se me zeptala, jestli bych taky nejakyho nechtel. A vybral jsem si - savlozubou veverku Scrat z Ice Age. Porad jsem nevedel co s nim, byl nekde zasitej mezi vsim moznym curbesem, kam lezu malokdy, az jsem to dal jsem na zrcatko do auta a porad tam je.

    Pozn.: Stredni zrcatko u VW Transportera je k nicemu. Mozna muze poslouzit k malovani, ale ja se nemaluju, jelikoz jsem chlap.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...