pátek 5. dubna 2013

Další kalamita

Další kalamita.
Nezvládám to.
Probrečela jsem celý večer - v autě, aby mě děti neviděly.
Musela jsem zrušit sobotní stěhování a pán s Ávií a dvěma silnýma chlapama, kteří s tím zítra počítali, mi pěkně vynadali.
Když je zle, vždycky může být ještě hůř....

ALE když nejde o život, tak jde o H.....
....o NIC, říkával můj otec...

24 komentářů:

  1. bude líp, posílám hodně síly
    Anička S.

    OdpovědětVymazat
  2. Posílám pus pus pus a moc na Tebe myslím. Opravdu si na Tebe mockrát za den vzpomenu, a teď navíc soustředím svoje myšlenky na to, abych Ti poslala nějakou tu pozitivní energii. Nevím, jestli to umím, ale rozhodně to zkusím. Drž se, ženo! :-) PupuMumu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo, problémy.... Zvládneš to! Objímám tě na dálku..

    Citát:

    Problémy jsou nevyhnutelnou součástí žitova. Očekávej je a až přijdou, drž hlavu zpříma, podívej se jim přímo do očí a řekni: "Jsem větší než vy, neporazíte mě."


    Jít do neznáma je někdy lepší než zůstat tam, kde nic není.

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, jsou lidé, kteří jdou svou cestou a věří hloupým citátům, jako je ten výše. A pak jsou ti druzí, ti, kteří hledají Boží vůli a problémy řeší v souladu s ní. Hádej, kteří jsou úspěšnější? Mám tě rád a nesmírně si tě vážím! Musím tě ale ujistit, že nejsi větší, než jsou tvé problémy a že ani svou tvrdou hlavou zeď neprorazíš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu, co je na tom citátu špatného, myslím, že i ten, kdo věří v Boha, by snad měl respektovat ostatní. Nehledě na to, že tento citát se s "Boží vůlí" opravdu nevylučuje, mirri to jistě špatně nemyslela.
      Lenka.

      Vymazat
    2. Nemám ve zvyku odpovídat bezejmenným, ale udělám jednu vyjímku. Co je na tom citátu špatného? No přece to, že lže! Jakoukoli podobnost s Boží vůlí musím zcela kategoricky odmítnout. Respektovat ostatní můžu a chci, ale nemůžu respektovat pitomost. A že to někdo špatně nemyslel? na to lze odpovědět snad jen dalším citátem:
      Cesta do pekla je velmi často dlážděná dobrými úmysly.

      Vymazat
    3. Leni, díky. Máš pravdu nemyslela jsem to špatně.Ostatně každý může mít na to jiný názor.Mě zrovna tenhle citát dost pomohl....

      Vymazat
    4. Já si dovolím připojit se - na těch citátech opravdu není nic špatného a nevidím v nich cestu do pekel, tedy to, že jsou psané v dobrém úmyslu. Co říkají? Že problémy se v životě vyskytují. Tedy, není člověk, který by nějaký problém nezažil. Další věc, že problémům je dobré se postavit čelem. I když někdy stačí, když se člověk zastaví a nechá problém prošumět kolem do ztracena... A říct si, jsem větší než ty, neporazíš mě - na tom taky není nic zlého. Jde o to, snažit se problémům čelit.
      Horší je, že tento problém dovede opravdu podrazit nohy. Vím, že už sem píšu pozdě, počítám, že Amélka už má stěhování zdoláno, ale dovedu si představit, jak mizerně jí v tu chvíli bylo.
      Citáty nejsou hloupé, jen někdy nefungují tak jak by měly.

      Vymazat
    5. Myslím, že viem, ako to David myslel (teda domýšľam si). Človek nie je väčší ako jeho problémy - to by sme si naložili príliš veľa, keby sme mali pocit, že musíme SAMI zvíťaziť nad našimi problémami. A ak by sa nám to "náhodou" podarilo, akurát by nám stvrdlo srdce.

      Ale David zabudol doplniť jednu dôležitú vec - že predsa je tu NIEKTO VÄČŠÍ ako naše problémy - akokoľvek sú veľké, ON bojuje náš boj - On nám ich pomôže uniesť.

      Vymazat
  5. Držím všechny palce a myslím na Tebe! S Boží pomocí všechno zvládneš!!! Jarmila

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Marcelko, zdraví je přednější a emoce musí ven. Když ti chlapi jsou zvláštní, to by snad měli pochopit, že s bolavou nohou se nemůžeš stěhovat. Asi to tak všechno mělo být, ale nakonec bude vše OK. Držím palce. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
  7. Přivez mi holky do Prahy, půjdu s nima na Matějskou, pohlídám je, zaplatím jim atrakce. Klidně celý den, pokud snesou společnost se dvěma batolatama! Víc nemůžu udělat - bydlíte moc daleko a já nejsem dobrý řidič. A vím, že TEĎ je praktická pomoc víc, než tisíc ňuňu komentářů. Takže kdyby Tě napadlo COKOLI, co bych mohla udělat (něco poslat, někoho pohlídat...), napiš. Situace, ve které jsi, je těžká, a mohla by být třeba trošinku LEHČÍ. Podumej.

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, prosím, napiš mi mailík: marci76zavinaccentrum.cz Jak jsou stará batolata? Eliška na ně moc není:-p Ale bylo by fajn, kdyby to klaplo. Děkuju.

      Vymazat
  8. Ach jo, škoda,že bydlím tak daleko. Protože (věřící mi prosím prominou,nemyslím to zle)Boží pomoc je bohužel jen pomoc duši (i když to jen, by asi mělo být v uvozovkách), tady by bylo potřeba i pomoci praktické.Můžeme ti pomoci nějak i my, které(kteří) nebydlíme poblíž?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško, kde jste přišla na to, že Bůh nepomáhá i prakticky? Za 24 let s ním mám vynikající zkušenost právě v oblasti praktické pomoci. Věřící, tedy aspoň já, vám určitě rádi prominou! Když něco neznáte, nemůžete vědět, jak úžasně to funguje.
      A myslím, že přinejmenším finančně můžeme pomoct všichni bez ohledu na vzdálenost. Číslo Marcelčina účtu je 187 055 30 33 a kód banky je 0800. Ona si Marcelka o pomoc moc říkat neumí, tak to dělám za ní a doufám, že ten komentář schválí! Děkuji vám, Jituško, za ochotu pomoci.

      Vymazat
    2. Ahoj Davide...už mě znáš...ano, podobné komentáře mám chuť mazat. Neumím si o nic říkat. Snažím se, ale nejde mi to... Děkuju.

      Vymazat
    3. Nechtěla jsem se nikoho dotknout,omlouvám se.Já taky neumím prosit o pomoc pro sebe, to asi málokdo.Díky za připomenutí čísla účtu,ráda pomůžu aspoň takhle.

      Vymazat
    4. Milá Jitko, nikoho jsi se nedotkla, opravdu ne. jediný problém je majitel bytu, musím počkat až vystřízliví...a pak...děj se vůle Boží.

      Vymazat
  9. Marci :-(....jak ráda bych pomohla....ale nevím jak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevím jak? já bych našla nejméně milion možností, jak to Amélce alespoň trochu ulehčit :) Barča

      Vymazat
    2. no dělí nás celkem dost kilometrů, mám malé děti, nejsem řidič,...mým komentářem jsem myslela, že nevím jak bych ji pomohla, aby stěhování lépe zvládla...:-)..ale už strach nemám, když vidím, že se najdou jiní s miliónem možností :-D

      Vymazat
  10. VYSTŘÍZLIVÍ????No nazdar :((((((

    OdpovědětVymazat
  11. Marcelko, to je už příliš! Té smůle už by mohl být konec! Tolik Ti držím pěsti, aby už přišlo to štěstí! Já mohu jen na Tebe myslet, jinak tady taky skučím bolestí, ale určitě bude zase líp! Nejenom u mne, ale hlavně u Tebe.

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...