středa 16. ledna 2013

Odkrývačka - poznáváme zvířátka


Tuhle hračku máme zapůjčenou již podruhé.
Minule byla trošku jiná a hlavně s jinými obrázky.


Pořád Jendu nezajímá.


Nějak ho nebere.


Hodí se kostkou a podle barvy na kostce se odkryje okénko.




 A kdo uhodne, co se na obrázku skrývá?



Jenda ne. Jendovi je to jedno.


A mně se tahle hračka moc líbí.




5 komentářů:

  1. Četl jsem že máš něco proti Schwarzenbergovi. Snad nebudeš proboha volit Zemana, toho idiota, ožralu, který se dokáže vyjádřit jen bonbotem. Já ten jeho ksicht nemohu vidět. Bude nám v zahraničí dělat jedině ostudu, protože ji už jako ministerskej předseda dělal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to SEM (na blog o autismu) vůbec nepatří. Ano, nesdílím tvůj názor, ale respektuji ho. Respektuji názory ostatních. A přijde mi ubohé urážet kohokoliv, natož možnou budoucí hlavu státu.

      Vymazat
    2. Tak v tomhle se Marcely zastanu,jednak je zajímavé,že ti,co ve velmi inteligentním Zemanovi vidí idiota a ožralu,jsou velmi často sami primitivní a obhroublí,což dokazují svým chováním,ve verbálním vyjádření.A inteligentnímu Zemanovi,který se vyjadřuej v monha roviníách,často ironických,tak nesahají na paty,neboť tyto niance neumí rozeznat.Je to velice zajímavý psychologický přenos.A samozřejmě také o úrovni všech účastných hovoří to,že máme ctít a respektovat názor druhého,tím vyprávíme sami o sobě,do jaké míry si sami sebe vážíme.
      A také se od takových co sráží,nemáme nechat,neboť pouze negují a dohenestují názor druhého,tím,že jim chybí respekt a ctění druhého.Poslední dobou se učím,že s takovými diskutovat,co nejméně,argumentovat střídbě,neboť mají zájem se přít,hádat,je to možná ventilace agrese a napětí.Nevědomá.Proto říkám,že pan Zeman je velice chytrý člověk,proto je individuum,s jasným názorem,který navíc statečně sděluje,proto je trnem oku těm,co jeho kvalit nedosahují.Teď čtu O násilí Hanah Arendtové a je tam přesná definice toho,jak se agrese prolíná a jak je silný člověk stádem omezován,zjednodušeně řečeno.A je pravda,že Miloš s takovými smečka se často potýkal.A abych to završila,velmi si vážím i Karla Schwarcenbergera,jen není možné mu nevidět za zády pana Kalouska,jeho vliv a to,co má v úmyslu,Karel nadto je fluktuant a ve svých zvolených funkcích toho moc nepředvedl,zajímá ho jen šoulačka,na Orlíku.A mně osobně vadí směr jeho zahraniční politiky,domnívám se že je právě čas,volit směr,o kterém neohroženě mluví Miloš Zeman.Také jsem to nechtěla rozebírat rozvláčně,doufám,ž ejsem byla stručná.Téma je rezonující,ač se s Marcelou Amélií,v málo čem shodnu,tak ji respektuji a ctím a vím,že je velmi obětavá matka,jen by si potřebovala velmi odpočinout a získat odstup a náhled,aby mohla zvolit takový systém,co ji nebude bezezbytku vyčerpávat.A rozumím tomu,proč má Marcela preferuje,toho,kterého i já mám v oku :-)volby,neboť sociální politika,sociální cítění,Karla,co má za zády Kalouse budu poškozovat ty,jenž se neumí bránit,nebo jsou handicapováni,na těch se umí ušetřit,taková politika pseudosociální solidarity je velmi sobecká a není to důstojné v 21.století,také není správné škrtat na sociálních výdajích,pokud se netrestá korupce a ztráty hospodářské,pokud jsou amnestováni ti,co vědomě a účelově poškodili občany a jsou,či spíše byli odpovědni,za zneužití veřejných prostředků.A tak bych mohla pokračovat odnekonečna.
      Dnes Vám Marcelo držím palce,ať se dohodnete,respektujete a najdete přijatelné řešení,které bude mít na zřeteli,co je důležité a podstatné.Jste dospělí.A také si myslím,že každý máme právo na názor a není pěkné shazovat druhého,jen proto,že je názoru jiného.Pěkný den přeji a držte se.Omlouvám se za spontánní ehm,polemiku,ale musela jsem,tak jsem to cítila

      Vymazat
  2. Vidím, že politika překvapivě dosáhla až sem. Řekl bych, že se Pavel tentokrát hodně sekl. Komentáře tohoto typu bych viděl do soukromé pošty (tedy pokud mám vůbec potřebu se k tomuto tématu vyjadřovat).

    Hračka je pěkná. Překvapila mne, že je vlastně i soutěžní. :-) A Jeník k ní časem dospěje. Možná při příští zápůjčce už překvapí.
    Bude líp!

    OdpovědětVymazat

Prosím, nepište mi nechutné, vulgární a urážlivé komentáře, já vám je také nepíšu.
Byla bych vám vděčná, kdybyste se podepsali, občas nemám chuť zveřejňovat anonymy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...